Szolgáltatások

Színtanácsadás

Mit tartalmaz?

interaktív önismeret - első lépésként beszélgetünk, majd interaktív eszközök segítségével igyekszünk minél jobban megismerni téged, céljaidat, hogy ezáltal szolgáltatasunkat minél jobban “rád szabhassuk”.

színelemzés - melynek során több, mint 100 színkendő segítségével, illetve egyéb speciális eszközök használatával megmutatjuk, melyek azok a színek, amelyek rezgésükkel a tekintetet az arcodra irányítják, egyfajta anti-aging hatást elérve, a legszebbnek mutatva téged - hogy az évszaktípusod (tavasz, nyár, ősz, vagy tél) színei közül melyik színt hol használd a ruhák és egyéb kiegészítők (cipő, táska, sál, óra, ékszerek) vonatkozásában, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi esetleg alkalmi megjelenésről.

hozzád illő smink- és hajszínek megállapítása - megnézzük arcformád, majd ennek függvényében megmutatjuk, hogy melyek azok a hajfazonok, és hajszínek, melyek előnyösek a számodra, valamint milyen smink és körömlakk színek harmonizálnak a bőröddel, szebbé, fiatalabbá varázsolva megjelenésedet.

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(2,5-3 óra - 48.000 Ft)

Színtanácsadás

Stílustanácsadás

(Ezt a szolgáltatást szín- vagy szépségtanácsadás után, valamint csomagajánlatban - lásd lentebb - tudod igénybe venni!)

Mit tartalmaz?

testalkatmeghatározás - mely során felmérjük személyes adottságaidat, meghatározzuk alkattípusodat (alma, körta, téglalap, homokóra, fordított háromszög). Testrészenként végigvesszük a számodra előnyös fazonokat, anyagtípusokat, és mintákat. Megmutatjuk, hogy mely szabásvonalakkal tudod kiemelni testalkatod előnyös részeit. Végigmegyünk az összes kiegészítő (cipő, táska, sál, óra, ékszerek) minden részletén (sarokmagasság, méret, fazon, hossz, anyag, forma, stb) hogy ezek is hozzájáruljanak a hibátlan összképhez.

Haj- smink- és ruhaszíneid, valamint már saját stílusod ismeretében átbeszéljük alapruhatárad elemeit. Melyek teljes mértékben téged, és a személyiségedet tükrözik, senkihez sem hasonlítható, csak rád jellemző, egyedi és stílusos!

A tanácsadás végére tisztában leszel a testalkatodnak megfelelő szabásvonalakkal, hozzád illő fazonokkal, hogy mindig rendezett, önazonos, tetőtől talpig harmonikus, magabiztos, ápolt megjelenést sugárzó - LÁTHATÓ NŐ LEGYÉL! - aki hitelesen képviseli önmagát, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi, üzleti esetleg alkalmi megjelenésről.

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(2-2,5 óra - 48.000 Ft)

Stílustanácsadás

Szépségtanácsadás

(Színtanácsadás + bőrápolási és sminktanácsadás + nappali smink - itt minden a színek, az arcod, és a smink körül forog)

Mit tartalmaz?

interaktív önismeret - első lépésként beszélgetünk, majd interaktív eszköz segítségével igyekszünk minél jobban megismerni téged, céljaidat, hogy ezáltal szolgáltatasunkat minél jobban “rád szabhassuk”.

színelemzés - melynek során több mint 100 színkendő segítségével, illetve speciális eszközök használatával megmutatjuk, melyek azok a színek, amelyek rezgésükkel a tekintetet az arcodra irányítják, egyfajta anti-aging hatást elérve, a legszebbnek mutatva téged - hogy az évszaktípusod (tavasz, nyár, ősz, v. tél) színei közül melyik színt hol használd a ruhák, és az egyéb kiegészítők (cipő, táska, sál, óra, ékszerek) vonatkozásában, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi esetleg alkalmi megjelenésről.

hozzád illő smink- és hajszínek megállapítása - megnézzük arcformád, majd ennek függvényében megmutatjuk, hogy melyek azok hajfazonok, és hajszínek, melyek előnyösek a számodra, valamint milyen smink és körömlakk, és színek harmonizálnak a bőröddel, szebbé, fiatalabbá varázsolva megjelenésedet.

arcápolási és sminktanácsok - megmutatjuk, hogyan építsd a bőrápolást illetve a sminkelést a napi rutin részévé. Kozmetikusként tisztában vagyunk a bőrtípusok jegyeivel, így segítséget nyújtunk, melyek azok a hatóanyagok illetve arcápolási lépések, melyekre a bőrödnek, életkorának függvényében szüksége van ahhoz, hogy ápolt, üde, egészséges, fiatalosabb legyen. (Ha magaddal hozod a tanácsadásra azokat az arcápolási kozmetikumokat, melyeket jelenleg használsz, szívesen átnézzük azokat). Áttérünk a sminkelés rejtett fortélyaira, - mit, hol, hogyan és mikor használj - azzal a céllal, hogy sminkeddel éveket fiatalodj. Megbeszéljük, melyek azok az alapvető termékek, amelyekre egy nappali smink elkészítéséhez szükséged van, valamint a hozzájuk tartozó ecseteket, és azok használatát is. (Ha elhozod a sminkkészleted, átnézzük, mi az ami a színtípusoddal megegyező).

nappali smink - miután meghatároztuk az arcformád, és a számodra legelőnyösebb színeket, elkészítjük nappali sminkedet, kiemelve arcod legelőnyösebb vonásait. A továbbiakban át beszéljük, hogy milyen apró trükkökkel varázsolhatsz belőle “alkalmi” sminket, legyen szó akár hétköznapi vagy munkahelyi megjelenésről.

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(3,5-4,5 óra - 66.000 Ft)

Szépségtanácsadás

Gardróbrendezés

Mit tartalmaz?

gardróbmustra - átnézzük a gardróbod, és ruhapróba keretein belül megnézzük, melyek azok a darabok (ruhák, cipők, táskák, ékszerek), melyek könnyen beilleszthetőek színük, és fazonjuk végett az új stílusodba. A jó fazonú, ám színben nem megfelelő darabokat félretesszük (ami, akár szabásmintaként is szolgálhat). A lényeg, hogy átlássuk, mik hiányoznak, mire lenne szükség.

“STÍLUSFA” kialakítása - átbeszéljük, hogy a meglévő illetve új darabokat hogyan (mit - mivel) tudod összehangolni a harmónikus, önazonos megjelenéshez, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi esetleg alkalmi öltözetről.

Fontos, hogy olyan átlátható, rendezett gardróbbal rendelkezz, melyből, ha bármelyik két ruhadarabod előkapod, akkor az biztos passzolni fog egymáshoz, megkönyítve ezzel a választást, és stresszmentessé téve a reggeled, vagy egy alkalomra való készülődés perceit!

Kialakítjuk önazonos, csak rád jellemző, egyedi “STÍLUSFÁD”, mely hűen tükrözi személyiséged stílusjegyeit, kiemelve téged a tömegből.
(A “STÍLUSFA” - a Be visible woman szellemi terméke, ennek bárhol, bármilyen jellegű felhasználása csak engedélyünkkel történet!)

Utolsó lépésként az új stílusodnak már “nem megfelelő” ruhákat félretesszük a szekrény egy láthatatlan részébe, ahol nincs szem előtt, hogy véletlenül se ess kísértésbe, ugyanis a megszokás nagy úr!!!!!!!!

Azt, hogy mi legyen ezen ruhadarabok sorsa, rád bízzuk - rengeteg lehetőség van, hogy ne vesszenek kárba! Ha kéred, ebben is segítünk, szívesen adunk tanácsot!

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(3 óra - 58.000 Ft)

Gardróbrendezés

Vásárlás

Mit tartalmaz?

célirányos boldogságórák - megmutatjuk, hogyan legyél céltudatos vásárló, hogyan válassz akár az üzletek, akár az általuk nyújtott túlkínálat között, valamint milyen fontos dolgokat vegyél még figyelembe a későbbiek során.

Miután már ismerjük évszaktípusod színeit, és a számodra megfelelő fazonokat, nincs más hátra, minthogy a vásárlás során olyan darabokat (ruhák, cipők, táskák, ékszerek) keressünk, és próbálj fel melyek az otthoni gardróbmustra során hiányoztak.

Egy LÁTHATÓ NŐ, már tisztában van vele, mire van szüksége. Így csak azokat a termékeket emeli le a vállfáról/polcról, melyre szüksége van. Időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt spórolva ezzel magának, ami majd jól jöhet egy olyan, hiányzó öltözet megvásárlásánál, mely többe kerül a tervezettnél, de mégis elengedhetetlen része lenne “STÍLUSFÁ”-jának!

cél - hogy elérjük azt az optimális ruha, és kiegészítő mennyiséget, mely lehetővé teszi számodra, hogy minden nap megújulj azáltal, hogy rendelkezel egy jól variálható, átlátható, színtípusodnak, testalaktodnak, és egyéniségednek megfelelő “STÍLUSFÁ”-val!
(A “STÍLUSFA” - a Be visible woman szellemi terméke, ennek bárhol, bármilyen jellegű felhasználása csak engedélyünkkel történet!)

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(4 óra - 75.000 Ft)

Vásárlás

Coaching

TEREMTSD MEG, – hogy harmóniában élhess ÖNMAGAD-dal

Önbizalom – coaching

Önbizalom – coaching az önmagad megismeréséhez és megtalálásához vezető kalandos úton kísér végig a coaching támogató önmegerősítő eszközeivel, - megfűszerezve a színek erőt adó rezgésével és a stílus kimeríthetetlen eszköztárával.

Az Önbizalom – coaching az alapoktól kezdve lépésről lépésre segít téged, abban, hogy az önbizalomhiányt és az alacsony önértékelést magad mögött hagyva életed minden területén magabiztossá válj.

Mit tartalmaz?

Az Önbizalom - coachingban szerepet kap egy teljes mértékben egymásra épülő önismereti és önbizalomnövelő coaching-sorozat, mely során lépésről lépésre haladunk az önismeret, és az önkifejezés útján, önmagad teljes megismerése felé, megalapozva ezzel magabiztosságod és egészséges önbecsülésed.

 (5 alkalom – 5-7,5 óra)

Az Önbizalom - coaching további lépéseiben több mint száz színkendő, és egyéb interaktív eszköz segítségével megismered a veled harmonizáló színeket (ruha, kiegészítők, haj, smink, körömlakk), majd a testalkatelemzés után kialakítjuk egyéni stílusod, meghatározva a csak rád jellemző stílusjegyeket, hogy végül egy magabiztos, harmonikus megjelenésű hölgy nézzen vissza rád a tükörből.

Egy olyan NŐ, aki minden kétséget kizáróan tisztában van önmagával, értékeivel, tudja mit akar és már semmi sem tántoríthatja el őt attól, hogy elérje kitőzött céljait, és megvalósítsa álmait.

(1 alkalom színtanácsadás – 2,5 -3 óra + 1 alkalom stílustanácsadás – 2 -2,5 óra)

(Összesen: 7 alkalom - kb. 12 óra – 170.000 Ft.)

Az Önbizalom - coachingot alkalmanként, vagy egy intenzív hétvége (P-SZ-V), keretein belül is igénybe tudod venni!

Ez a szolgáltatáscsomagunk csak szegedi szalonunkban érhető el!

 

További választható coaching konzultációk

 • egyéni önfelvállalást nehezítő problémák feltárása
 • életvezetési elakadások feltérképezése
 • élethelyzeti változások, átmenetek menedzselése
 • az egyéni sajátosság szerepe az időbeosztás és pénzgazdálkodási nehézségekben - és azok tudatos, hatékony "kezelési technikái".

 

A fenti, általad kiválasztott coaching konzultáció bármelyikét, az alábbi formákban tudod igénybe venni:

Tájékozódó konzultáció

mely során megválaszolom a benned felmerülő kérdéseket, megismered a coaching folyamatát és közben mi is jobban megismerjük egymást.

(30 perc – díjtalan)

Ez a szolgáltatásunk személyesen csak szegedi szalonunkban, - vagy online bárhonnan elérhető!

 

Egyszeri konzultáció

Ez az egy alkalmas konzultáció olyan hirtelen kialakult és gyors döntést igénylő helyzetekben nyújt segítséget számodra, mely azonnali megoldást kíván. Továbbá lehetőséget nyújt az alkalmankénti tovább haladásra is bármilyen más megoldandó élethelyzet, vagy felmerülő, megoldásra váró probléma esetében is.

Kávé, ásványvíz

(60 perc – 18.000 Ft)

Ez a szolgáltatásunk személyesen csak szegedi szalonunkban, - vagy online bárhonnan elérhető!

 

Feltérképező - csomag

Ez a néhány alkalom remek lehetőséget biztosít arra, hogy feltérképezzük a problémádat, átbeszéljük, valamint rendszerezzük lehetőségeidet, és meghatározzunk egy célt.

Kávé, ásványvíz

(3 x 60 perc – 43.000 Ft)

Ez a szolgáltatásunk személyesen csak szegedi szalonunkban, - vagy online bárhonnan elérhető!

 

Újra hangoló - csomag   

Ez egy teljes coaching folyamatot, mely során a megoldandó problémát mélységében megismerjük, kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb megoldást, majd ennek függvényében kidolgozzuk a célirányos megvalósítási tervet.

Kávé, ásványvíz

(6 x 60 perc – 86.000 Ft)

Ez a szolgáltatásunk személyesen csak szegedi szalonunkban, - vagy online bárhonnan elérhető!

 

Tökéletesítő – csomag

Ez a legjobb választás azokban az esetekben, amikor olyan életmeghatározó változtatásokkal kell szembenézned (mint pld. válás, karrierváltás, teljes életmódbeli átalakulás stb.), melynél szükséges néhány alkalom után követés, hogy rögzüljön, tökéletesedjen az újonnan kialakított életút.

Kávé, ásványvíz

(10 x 60 perc – 145.000 Ft)

Ez a szolgáltatásunk személyesen csak szegedi szalonunkban, - vagy online bárhonnan elérhető!

Csomagajánlatok

Itt lehetőséged nyílik az egymásra épülő, ám egyenként is igénybe vehető szolgáltatásainkat számodra kedvező verzióban, és még kedvezőbb áron igénybe venni!
(A csomagajánlatokban szereplő szolgáltatások egyenkénti, részletes leírásait fentebb görgetve megtalálod!)

Szín- és stílustanácsadás
(4-5 óra - 80.000 Ft)

Szépség- és stílustanácsadás
(5,5-6,5 óra - 95.000 Ft)

Szín- és stílustanácsadás + gardróbrendezés
Ezt a szolgáltatáscsomagot két külön napon is igénybe veheted!
(7-8 óra - 135.000 Ft)

Szépség- és stílustanácsadás + gardróbrendezés
Ezt a szolgáltatáscsomagot két külön napon is igénybe veheted!
(8,5-9,5 óra - 155.000 Ft)

Szín- és stílustanácsadás + gardróbrendezés + vásárlás
Ezt a szolgáltatáscsomagot két külön napon ajánljuk igénybe venni!
(12 óra - 170.000 Ft)

Szépség- és stílustanácsadás + gardróbrendezés + vásárlás
Ezt a szolgáltatáscsomagot akár két külön napon ajánljuk igénybe venni!
(13,5 óra - 180.000 Ft)

Önbizalom - coaching / TEREMTSD MEG – hogy harmóniában élhess – ÖNMAGADDAL
Ezt a összetett szolgáltatást alkalmanként (7 alkalom), vagy egy intenzív hétvége (P-SZ-V), keretében is igénybe veheted!
(összesen kb. 12 óra – 170.000 Ft)
Ez szolgáltatásunk csak szegedi szalonunkban érhető el!

Csomagajánlatok

Workshopok

Megerősítő-önfejlesztő csoporttréning (létszámtól függetlenül)

Be visible woman - önbizalom tuning
“ÖNBIZALOM nélkül élni olyan, mint behúzott kézifékkel vezetni!”

 

Ha TE is bízol a közösség erejében, és tudod, hogy a “hasonló cipőben” járó nők egymást tudják támogatni, ha TE is hiszed, hogy az egészséges, valódi ÖNBIZALOM:

 • “öltöztet”
 • a sikeres élet egyik alapja
 • “növelhető”
 • belülről fakad
 • kulcsa az önismeret

akkor ez, a Neked való tréning!

Az önbizalom tuning - csoporttréning keretein belül igyekszünk olyan személyiségfejlesztő szakembereket meghívni, akik:

 • tanácsaikkal
 • megfelelő gyakorlati technikáik bemutatásával
 • megerősítő/önfejlesztő célzatú előadásaikkal hozzájárulnak az egészséges önbizalmad növeléséhez

valamint találkozhatsz azokkal a nőkkel, akik ugyanúgy, mint TE:

 • vagy most kezdik
 • vagy már elkezdték járni az önismeret útját.

Itt lehetőséged nyílik arra, hogy megoszd tapasztalataidat (természetesen, csak ha szeretnéd) a benned esetleg már megtörtént belső változásokról, valamint az öltözködésed megváltoztatása utáni külső visszajelzésekről - segítve ezzel is egymást ebben a csodálatos, ám de néha nehéz, és szinte folyamatos kitartást igénylő önismereti utazásban.

Vegyél részt TE is csoporttréningjeinken, hogy megerősítsd önbizalmad, mert a szépség, a kisugárzás belülről fakad!

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

Addig is néhány tipp:

 • gondolkodj pozitívan magadról
 • írd le az erősségeidet
 • adj magadra
 • sportolj rendszeresen
 • csinálj számodra örömteli dolgokat
 • és kerüld a rád, és a hangulatodra rossz hatással lévő embereket!

Ha úgy érzed, hogy ezek a sorok neked szóltak, valamint ismersz a környezetedben olyan hölgyet, aki szintén szívesen csatlakozna hozzánk, jelentkezz/jelentkezzetek!

Legyetek ti is a BE VISIBLE WOMAN csoport tagjai!

(változó időtartam, de min. 2 óra - 20.500 Ft/fő)

Workshopok

Ajándékutalvány

Mai rohanó világunkban a szürke hétköznapokat az élmények színei dobják fel!
Ha szeretnél örömet, és egy életre szóló élményt szerezni (névnapra, születésnapra, karácsonyra, esküvőre, vagy bármilyen alkalomra), akkor lepd meg szeretteidet (édesanyád, testvéred, gyermeked, barátnőd, kolleganőd…) “ SZÍNES - ÉLMÉNYUTAZÁS” ajándékutalványunkkal, mellyel biztos a siker!

Ajándékutalványunk megvásárolható, bármelyik, általad kiválasztott szolgáltatásunkra, vagy az általad meghatározott összegre.
(Az ajándékutalvány minimum összege: 10.000 Ft.)

Ajándékutalvány

ÁRAINK BRUTTÓ ÁRAK! Áfamentesek