Szolgáltatások

Színtanácsadás

Mit tartalmaz?

interaktív önismeret - első lépésként beszélgetünk, majd interaktív eszközök segítségével igyekszünk minél jobban megismerni téged, céljaidat, hogy ezáltal szolgáltatasunkat minél jobban “rád szabhassuk”.

színelemzés - melynek során több, mint 100 színkendő segítségével, illetve egyéb speciális eszközök használatával megmutatjuk, melyek azok a színek, amelyek rezgésükkel a tekintetet az arcodra irányítják, egyfajta anti-aging hatást elérve, a legszebbnek mutatva téged - hogy az évszaktípusod (tavasz, nyár, ősz, vagy tél) színei közül melyik színt hol használd a ruhák és egyéb kiegészítők (cipő, táska, sál, óra, ékszerek) vonatkozásában, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi esetleg alkalmi megjelenésről.

hozzád illő smink- és hajszínek megállapítása - megnézzük arcformád, majd ennek függvényében megmutatjuk, hogy melyek azok a hajfazonok, és hajszínek, melyek előnyösek a számodra, valamint milyen smink és körömlakk színek harmonizálnak a bőröddel, szebbé, fiatalabbá varázsolva megjelenésedet.

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(2,5-3 óra - 28.000 Ft)

Színtanácsadás

Stílustanácsadás

(Ezt a szolgáltatást szín- vagy szépségtanácsadás után, valamint csomagajánlatban - lásd lentebb - tudod igénybe venni!)

Mit tartalmaz?

testalkatmeghatározás - mely során felmérjük személyes adottságaidat, meghatározzuk alkattípusodat (alma, körta, téglalap, homokóra, fordított háromszög). Testrészenként végigvesszük a számodra előnyös fazonokat, anyagtípusokat, és mintákat. Megmutatjuk, hogy mely szabásvonalakkal tudod kiemelni testalkatod előnyös részeit. Végigmegyünk az összes kiegészítő (cipő, táska, sál, óra, ékszerek) minden részletén (sarokmagasság, méret, fazon, hossz, anyag, forma, stb) hogy ezek is hozzájáruljanak a hibátlan összképhez.

Haj- smink- és ruhaszíneid, valamint már saját stílusod ismeretében átbeszéljük alapruhatárad elemeit. Melyek teljes mértékben téged, és a személyiségedet tükrözik, senkihez sem hasonlítható, csak rád jellemző, egyedi és stílusos!

A tanácsadás végére tisztában leszel a testalkatodnak megfelelő szabásvonalakkal, hozzád illő fazonokkal, hogy mindig rendezett, önazonos, tetőtől talpig harmonikus, magabiztos, ápolt megjelenést sugárzó - LÁTHATÓ NŐ LEGYÉL! - aki hitelesen képviseli önmagát, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi, üzleti esetleg alkalmi megjelenésről.

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(2-2,5 óra - 25.000 Ft)

Stílustanácsadás

Szépségtanácsadás

(Színtanácsadás + bőrápolási és sminktanácsadás + nappali smink - itt minden a színek, az arcod, és a smink körül forog)

Mit tartalmaz?

interaktív önismeret - első lépésként beszélgetünk, majd interaktív eszköz segítségével igyekszünk minél jobban megismerni téged, céljaidat, hogy ezáltal szolgáltatasunkat minél jobban “rád szabhassuk”.

színelemzés - melynek során több mint 100 színkendő segítségével, illetve speciális eszközök használatával megmutatjuk, melyek azok a színek, amelyek rezgésükkel a tekintetet az arcodra irányítják, egyfajta anti-aging hatást elérve, a legszebbnek mutatva téged - hogy az évszaktípusod (tavasz, nyár, ősz, v. tél) színei közül melyik színt hol használd a ruhák, és az egyéb kiegészítők (cipő, táska, sál, óra, ékszerek) vonatkozásában, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi esetleg alkalmi megjelenésről.

hozzád illő smink- és hajszínek megállapítása - megnézzük arcformád, majd ennek függvényében megmutatjuk, hogy melyek azok hajfazonok, és hajszínek, melyek előnyösek a számodra, valamint milyen smink és körömlakk, és színek harmonizálnak a bőröddel, szebbé, fiatalabbá varázsolva megjelenésedet.

arcápolási és sminktanácsok - megmutatjuk, hogyan építsd a bőrápolást illetve a sminkelést a napi rutin részévé. Kozmetikusként tisztában vagyunk a bőrtípusok jegyeivel, így segítséget nyújtunk, melyek azok a hatóanyagok illetve arcápolási lépések, melyekre a bőrödnek, életkorának függvényében szüksége van ahhoz, hogy ápolt, üde, egészséges, fiatalosabb legyen. (Ha magaddal hozod a tanácsadásra azokat az arcápolási kozmetikumokat, melyeket jelenleg használsz, szívesen átnézzük azokat). Áttérünk a sminkelés rejtett fortélyaira, - mit, hol, hogyan és mikor használj - azzal a céllal, hogy sminkeddel éveket fiatalodj. Megbeszéljük, melyek azok az alapvető termékek, amelyekre egy nappali smink elkészítéséhez szükséged van, valamint a hozzájuk tartozó ecseteket, és azok használatát is. (Ha elhozod a sminkkészleted, átnézzük, mi az ami a színtípusoddal megegyező).

nappali smink - miután meghatároztuk az arcformád, és a számodra legelőnyösebb színeket, elkészítjük nappali sminkedet, kiemelve arcod legelőnyösebb vonásait. A továbbiakban át beszéljük, hogy milyen apró trükkökkel varázsolhatsz belőle “alkalmi” sminket, legyen szó akár hétköznapi vagy munkahelyi megjelenésről.

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(3,5-4,5 óra - 36.000 Ft)

Szépségtanácsadás

Gardróbrendezés

Mit tartalmaz?

gardróbmustra - átnézzük a gardróbod, és ruhapróba keretein belül megnézzük, melyek azok a darabok (ruhák, cipők, táskák, ékszerek), melyek könnyen beilleszthetőek színük, és fazonjuk végett az új stílusodba. A jó fazonú, ám színben nem megfelelő darabokat félretesszük (ami, akár szabásmintaként is szolgálhat). A lényeg, hogy átlássuk, mik hiányoznak, mire lenne szükség.

“STÍLUSFA” kialakítása - átbeszéljük, hogy a meglévő illetve új darabokat hogyan (mit - mivel) tudod összehangolni a harmónikus, önazonos megjelenéshez, legyen szó akár a hétköznapi, munkahelyi esetleg alkalmi öltözetről.

Fontos, hogy olyan átlátható, rendezett gardróbbal rendelkezz, melyből, ha bármelyik két ruhadarabod előkapod, akkor az biztos passzolni fog egymáshoz, megkönyítve ezzel a választást, és stresszmentessé téve a reggeled, vagy egy alkalomra való készülődés perceit!

Kialakítjuk önazonos, csak rád jellemző, egyedi “STÍLUSFÁD”, mely hűen tükrözi személyiséged stílusjegyeit, kiemelve téged a tömegből.
(A “STÍLUSFA” - a Be visible woman szellemi terméke, ennek bárhol, bármilyen jellegű felhasználása csak engedélyünkkel történet!)

Utolsó lépésként az új stílusodnak már “nem megfelelő” ruhákat félretesszük a szekrény egy láthatatlan részébe, ahol nincs szem előtt, hogy véletlenül se ess kísértésbe, ugyanis a megszokás nagy úr!!!!!!!!

Azt, hogy mi legyen ezen ruhadarabok sorsa, rád bízzuk - rengeteg lehetőség van, hogy ne vesszenek kárba! Ha kéred, ebben is segítünk, szívesen adunk tanácsot!

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(3 óra - 30.000 Ft)

Gardróbrendezés

Vásárlás

Mit tartalmaz?

célirányos boldogságórák - megmutatjuk, hogyan legyél céltudatos vásárló, hogyan válassz akár az üzletek, akár az általuk nyújtott túlkínálat között, valamint milyen fontos dolgokat vegyél még figyelembe a későbbiek során.

Miután már ismerjük évszaktípusod színeit, és a számodra megfelelő fazonokat, nincs más hátra, minthogy a vásárlás során olyan darabokat (ruhák, cipők, táskák, ékszerek) keressünk, és próbálj fel melyek az otthoni gardróbmustra során hiányoztak.

Egy LÁTHATÓ NŐ, már tisztában van vele, mire van szüksége. Így csak azokat a termékeket emeli le a vállfáról/polcról, melyre szüksége van. Időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt spórolva ezzel magának, ami majd jól jöhet egy olyan, hiányzó öltözet megvásárlásánál, mely többe kerül a tervezettnél, de mégis elengedhetetlen része lenne “STÍLUSFÁ”-jának!

cél - hogy elérjük azt az optimális ruha, és kiegészítő mennyiséget, mely lehetővé teszi számodra, hogy minden nap megújulj azáltal, hogy rendelkezel egy jól variálható, átlátható, színtípusodnak, testalaktodnak, és egyéniségednek megfelelő “STÍLUSFÁ”-val!
(A “STÍLUSFA” - a Be visible woman szellemi terméke, ennek bárhol, bármilyen jellegű felhasználása csak engedélyünkkel történet!)

Kávé, ásványvíz, harapnivaló.

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

(4 óra - 40.000 Ft)

Vásárlás

Csomagajánlatok

Itt lehetőséged nyílik az egymásra épülő, ám egyenként is igénybe vehető szolgáltatásainkat számodra kedvező verzióban, és még kedvezőbb áron igénybe venni!
(A csomagajánlatokban szereplő szolgáltatások egyenkénti, részletes leírásait fentebb görgetve megtalálod!)

Szín- és stílustanácsadás
(4-5 óra - 45.000 Ft)

Szépség- és stílustanácsadás
(5,5-6,5 óra - 55.000 Ft)

Szín- és stílustanácsadás + gardróbrendezés
Ezt a szolgáltatáscsomagot két külön napon is igénybe veheted!
(7-8 óra - 68.000 Ft)

Szépség- és stílustanácsadás + gardróbrendezés
Ezt a szolgáltatáscsomagot két külön napon is igénybe veheted!
(8,5-9,5 óra - 75.000 Ft)

Szín- és stílustanácsadás + gardróbrendezés + vásárlás
Ezt a szolgáltatáscsomagot két külön napon ajánljuk igénybe venni!
(12 óra - 105.000 Ft)

Szépség- és stílustanácsadás + gardróbrendezés + vásárlás
Ezt a szolgáltatáscsomagot akár két külön napon ajánljuk igénybe venni!
(13,5 óra - 115.000 Ft)

Csomagajánlatok

Workshopok

Ha egyszerre többen vennétek igénybe, mert szeretnétek ezt az élményt együtt átélni, egymással megosztani, akkor létszámtól függően válasszátok ki a számotokra megfelelő szolgáltatást!
(A workshopban szereplő szolgáltatások egyenkénti, részletes leírásait fentebb görgetve megtalálod!)

Workshop (2 - 4 fő)

Színtanácsadás
(4-8 óra - 23.500 Ft/ fő)

Szépségtanácsadás ( szín- és sminktanácsadás + nappali smink)
(5,5-9,5 óra - 30.900 Ft/fő)

 

Workshop (6 - 8 fő)

Színtanácsadás
(7-9 óra - 20.900 Ft/ fő)

 

Megerősítő-önfejlesztő csoporttréning (létszámtól függetlenül)

Be visible woman - önbizalom tuning
“ÖNBIZALOM nélkül élni olyan, mint behúzott kézifékkel vezetni!”

 

Ha TE is bízol a közösség erejében, és tudod, hogy a “hasonló cipőben” járó nők egymást tudják támogatni, ha TE is hiszed, hogy az egészséges, valódi ÖNBIZALOM:

 • “öltöztet”
 • a sikeres élet egyik alapja
 • “növelhető”
 • belülről fakad
 • kulcsa az önismeret

akkor ez, a Neked való tréning!

Az önbizalom tuning - csoporttréning keretein belül igyekszünk olyan személyiségfejlesztő szakembereket (coachokat, theta healing konzulenseket, kineziológusokat, pszichológusokat, jógaoktatókat) meghívni, akik:

 • tanácsaikkal
 • megfelelő gyakorlati technikáik bemutatásával
 • megerősítő/önfejlesztő célzatú előadásaikkal hozzájárulnak az egészséges önbizalmad növeléséhez

valamint találkozhatsz azokkal a nőkkel, akik ugyanúgy, mint TE:

 • vagy most kezdik
 • vagy már elkezdték járni az önismeret útját.

Itt lehetőséged nyílik arra, hogy megoszd tapasztalataidat (természetesen, csak ha szeretnéd) a benned esetleg már megtörtént belső változásokról, valamint az öltözködésed megváltoztatása utáni külső visszajelzésekről - segítve ezzel is egymást ebben a csodálatos, ám de néha nehéz, és szinte folyamatos kitartást igénylő önismereti utazásban.

Vegyél részt TE is csoporttréningjeinken, hogy megerősítsd önbizalmad, mert a szépség, a kisugárzás belülről fakad!

Célunk, hogy TE is LÁTHATÓ NŐ legyél!

Addig is néhány tipp:

 • gondolkodj pozitívan magadról
 • írd le az erősségeidet
 • adj magadra
 • sportolj rendszeresen
 • csinálj számodra örömteli dolgokat
 • és kerüld a rád, és a hangulatodra rossz hatással lévő embereket!

Ha úgy érzed, hogy ezek a sorok neked szóltak, valamint ismersz a környezetedben olyan hölgyet, aki szintén szívesen csatlakozna hozzánk, jelentkezz/jelentkezzetek!

Legyetek ti is a BE VISIBLE WOMAN csoport tagjai!

(változó időtartam, de min. 2 óra - 15.000 Ft/fő)

Workshopok

Ajándékutalvány

Mai rohanó világunkban a szürke hétköznapokat az élmények színei dobják fel!
Ha szeretnél örömet, és egy életre szóló élményt szerezni (névnapra, születésnapra, karácsonyra, esküvőre, vagy bármilyen alkalomra), akkor lepd meg szeretteidet (édesanyád, testvéred, gyermeked, barátnőd, kolleganőd…) “ SZÍNES - ÉLMÉNYUTAZÁS” ajándékutalványunkkal, mellyel biztos a siker!

Ajándékutalványunk megvásárolható, bármelyik, általad kiválasztott szolgáltatásunkra, vagy az általad meghatározott összegre.
(Az ajándékutalvány minimum összege: 10.000 Ft.)

Ajándékutalvány

ÁRAINK BRUTTÓ ÁRAK! Áfamentesek