Kapcsolat

Keress minket

szalonjainkban, Budapesten és Szegeden!

Írj nekünk, küld el elérhetőségeidet, és hogy melyik szolgáltatásunk érdekel, mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Szeged

Vanyó Kati
Szín- és stílustanácsadó, kozmetikus

Elérhetőségek
E-mail cím: vkati@bevisiblewoman.hu
Telefonszám: +36 30 596 1499
Cím: 6723 Szeged, Felső Tisza-part 19-20. Fszt. 5.

Vanyó Kati

Ki vagyok én, és hogy élem az életem?

Szívvel és lélekkel!

Életem minden területén keresem a harmóniát, és az egyensúlyt.

Elhivatottságom a szépség, az esztétika, és a stílus iránt mindig is része volt az életemnek. A harmonikus megjelenés fontosságát még gyermekkoromból hozom.

Az ápoltság iránti vágy, a kozmetikus szakma rejtelmeibe, az igényes, stílusos megjelenés jelentősége pedig a szín- és stílustanácsadás világába vitt.

Kozmetikusként küldetésemnek érzem, hogy átadjam vendégeimnek a bőrápolás fontosságát, hiszen ez az igényes megjelenés egyik elengedhetetlen része.
Nőként, valamint szín- és stílustanácsadóként is tudom, hogy kinézetünk belső gondolataink kivetülése. Egy néma - nonverbális, érzelmi - üzenet a külvilág felé aktuális lelkiállapotunkról, és arról, mit is gondolunk magunkról.

Mióta megismerkedtem a színdinamika tudományával, azóta érzek elkötelezettséget, hogy megmutassam, milyen változásokat képes véghezvinni belső önértékelésünkben, és külső megjelenésünkön, ha tisztában vagyunk évszaktípusunk színeivel, és ismerjük a testalkatunknak megfelelő fazonokat.

Most a hozzám forduló Hölgyeknek segítek megtalálni önmagukat a színek erejével.

Szeretettel várlak Téged is tanácsadásaimon, hogy rátalálj saját stílusodra, hogy átadhassam neked mindazt, amit az ápolt, önazonos megjelenés, az ízléses elegancia jelent, valamint hogy megtudd a bőrápolás fontos lépéseit, és megismerd az “ápoló” smink titkát.

“Az elegancia nem azok kiváltsága, akik épp most szabadultak a serdülőkorból, hanem azoké, akik már kézben tartják saját jövőjüket!” - Coco Channel

Ha jobban kíváncsi vagy rám:

Imádom a Balatont, és a part jellegzetes illatát - boldog gyermekkori emlékeket idéz fel bennem. Futás közben jönnek a legjobb gondolataim. Egy finom sütire mindig kapható vagyok. Szeretek mindent, aminek stílusa van. Nekem a kikapcsolódás egy jó társaság, az utazás, és a tartalmas beszélgetések.

Budapest

Garamszegi Anita
Szín- stílus- és szépségtanácsadó, vegán sminkes

Elérhetőségek
E-mail cím: ganita@bevisiblewoman.hu
Telefonszám: +36 20 558 3343
Cím: 1157 Budapest, Zsókavár utca 33.

Garamszegi Anita
Rólam

Köszöntelek oldalunkon. Ha itt jársz, bizonyára megfogant benned a gondolat, hogy kipróbáld szolgáltatásunkat. Mivel ez egy „bizalmi” szakma, joggal szeretnél egy „képet” kapni rólam, hogy dönteni tudj.

A divat, és a szépség elkötelezett híve, és rabjaként, a tökéletes, harmonikus, egyedi megjelenés erejében hiszek. Folyamatosan inspirál, és ösztönöz a trendek, és a színek lehengerlő világa. Távol áll tőlem az egyhangúság, hiszen szeretek folyamatosan újítani, megújulni.
Lelkesedésem a szépség, és alkotás iránt arra ösztönzött, hogy munkámban olyan utat válasszak, amiben kiteljesedhetek, illetve önazonos lehetek.

Sminkesként örömmel tölt el egy szép, és kreatív smink elkészítése, de éreztem, hogy e mögött valami más, valami plusz is van, hiszen nem elég egy jó smink az arcon, a NŐ megkoronázását számomra az jelenti, amikor a sminkkel együtt, az öltözék, és a stílus is összhangban van viselőjével.
Így sminkesként, valamint szín-és stílustanácsadóként egy olyan komplett szolgáltatást szeretnék nyújtani a szépülni, megújulni vágyó Hölgyeknek, mely során megtanulják meglátni, megérteni, majd alkalmazni, hogy mik azok a színek, stílusok, formák, anyagok, melyekkel a velük született természetes szépségüket tudják kiemelni, kihangsúlyozni, hiszen a megfelelő színekkel való együttélés, csodákra képes!

Mivel a spiritualitás is meghatározó szerepet játszik életemben, hiszem, hogy mi alakítjuk életünket gondolatainkkal, érzéseinkkel. A pozitív belső munka, amit önmagunkba fektetünk, a magunkról alkotott kép, amit önmagunkról hiszünk, és gondolunk, alakítanak, formálnak minket külsőleg is. Vagyis a külső ragyogáshoz vezető út első lépése nem más, mint a belső, pozitív énkép kialakítása!

"Az embereket nem lehet egyetlen színnel jellemezni, hanem csak sok másikkal együtt. Mik az igaz színek, és melyek a sajátjaid, ezeket senki sem tudja. Őrizd meg a színeid és élj színes életet!" - Colorful