Így válhatsz láthatóvá

A szín- stílus- és szépségtanácsadás “nyilt titkai”

Színtanácsadás

Színekkel suttogó, avagy a “négy évszak” elmélet

A színmeghatározás során több mint 100 színkendőt használunk. Együtt figyeljük azok bőrre gyakorolt hatását, annak hemoglobin tartalmának reakcióját az adott szín rezgésére. Kis idő elteltével a bőr válaszol, megmutatva nekünk, hogy ki melyik (tavasz - nyár - ősz vagy tél) évszakba tartozik, valamint mely színek emelik ki a természetes szépségét.

A legfőbb ok, amiért a négy évszak színelmélete mellett tettük le a voksunkat, azok Mi magunk vagyunk, mert mi is szeretünk konkrét válaszokat, határozott útmutatást kapni. Úgy gondoljuk, hogy akik hozzánk fordulnak, útmutatásért, segítségért, azért teszik, mert tanácstalanok, bizonytalanok! Nekik mindenképpen fogódzkodóra, határozott iránymutatásra van szükségük. Ezt pedig csak a 4 évszak színelmélet adja meg számukra!
Akik az önbizalmukat szeretnék megerősíteni (az elveszett nők) , vagy céljaikat elérni ( feltörekvő nők), a legfontosabb hogy tisztán lássanak!

Lássák a célt:

  • ahová el szeretnének jutni
  • hogy mik szeretnének lenni.

Konkrét célok, irány nélkül nincs határozott útmutatás, csak bolyongás, ahol pedig eltéved az ember, és közben időt veszít, ami az egyik legfontosabb dolog! Az idő megfoghatatlan, birtokolhatatlan, és ha elveszed másoktól, vissza már nem adhatod soha! Ezért is becsüljük meg ügyfeleink idejét, és igyekszünk maximális hatékonysággal kitölteni azt - célirányos, interaktív, személyre szabott tanácsadással, hogy a végén Te is megtudd, mit suttognak számodra a színek!

Stílustanácsadás

Te is, mint minden ember, egyedi és megismételhetetlen vagy, így stílusod sem hasonlítható másokéhoz.

A stílus abban rejlik, hogy amaegtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt:

  • - kik vagyunk
  • - mi áll jól nekünk
  • - és hová tartunk.
Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk. - Giorgio Armani

A fentieket szem előtt tartva tanácsadásainkon igyekszünk minél jobban megismerni Téged, felmérjük adottságaid, hogy Te is meglásd igazi önmagad, egyéni stílusod.

Szépségtanácsadás

A szépség relatív, hiszen mindenkinek mást jelent ez a szó, és mindenki a maga módján szép.
Egy biztos, alapja az ápolt bőr. Mit is jelent ez számunkra, valamint hogy mi a jó, önazonos smink titka? Tanácsadásunkon átadjuk a szépség megannyi üzenetét!