Blog

Színek, melyektől eláll a szavunk!

Tetszik  -  kontra  -  jól áll!

 

Amikor nézegetjük a divatlapokat, vagy csak online rákeresünk valamilyen ruházati termékre, sokszor az első reakciónk, amit az adott látvány kivált belőlünk, hogy: Aztaaaa, de szép színe van!!! - ilyen nekem is kell!

Igen ám, de hiába lélegzetelállítóan szép az a szín, nem biztos, hogy számunkra a megfelelő.

Valószínű, most sokan felhördülnek, hogy ugyan már, mit számit, az nem fontos! Pedig DE!

Mert az, hogy milyen színek tetszenek, melyeket találok szépnek, miért azok vonzzák a tekintetemet, arra megvannak a színvonzalom megfelelő magyarázatai. Mint ahogy arra is, hogy egy szín, amelyből eltudok képzelni magamnak egy kabátot, vagy egy pulóvert, nem jelenti azt, hogy az jól is áll nekem!

De hogy miért van ez így, és mit is jelent ez? Valamint miért jó, ha különbséget tudunk tenni a szemünknek tetsző, és a számunkra megfelelő színek között? - Hamarosan eláruljuk!

Azok, akik még nem élték át színtanácsadásainkon, azt az érzést, amit a  számukra előnyös színek nyújtanak arcközelben, nem is érthetik, hogy miről beszélünk!

 

EZT MEG - KELL - TAPASZTALNI!

Miért fontos ez? Mit nyersz ezzel a megszerzett tapasztalattal, tudással?

Azt, hogy megérted, - azok a színek, melyek tetszenek, és ámulatba ejtenek, ám nem harmonizálnak veled, “elveszik” belőled azt a pluszt, amit a színtípusodhoz illő színek “hozzád adnak”!  Ami nem más, mint a kisugárzásod, a jelenléted!

A számodra megfelelő színekkel élni fog az arcod, életre kelsz bennük, mint Csipkerózsika aki felébred az ezeréves álmából. Egy másik világba csöppensz, ahol a színek teljesen más értelmet nyernek, és végre te is megtapasztalhatod az általuk kiváltott érzést, a magabiztosságot!

Egyszóval, ha vágysz egy olyan önismereti utazásra, amely során még jobban megismerheted önmagad, rejtett vágyaidat akkor a színtanácsadás segít felfedezni, és kihozni belőled az eddig elrejtett igazi NŐT!

Persze ez sem működik egy csettintésre, de ahogy elkezded a saját évszaktípusod színeit viselni, elkezd “rajtad dolgozni” az általuk kiváltott rezgés, mely elindít egy úton, valódi önmagad mélyebb megismerése felé!

Engedd át magad ennek a felemelő érzésnek, és éld meg az élet minden pillanatát!

Kalandra fel!

Legyél te is jelen - legyél te is LÁTHATÓ NŐ!