Blog

Online kontra személyes színtanácsadás!

Ez a cikk meg sem született volna, ha pár hete nem jelentkezik be szalonunkba Tímea színtanácsadásra!

 

Mint az lenni szokott, tanácsadásaink elején próbáljuk közelebbről, és mélyebben megismerni vendégünket. Kíváncsiak vagyunk arra, vajon őt milyen belső erő késztette, hogy megismerje színeit!

Tímeánál is feltettettük ezt a kérdést, és a válasz meglepett. Elmondta, hogy korábban igénybe vett egy online színelemzést, ám valahogy zsigereiben érezte valami mégsem az igazi. A rúzsszínek válsztásánál is egészen más árnyalatok után nyúlt volna a boltok polcain, mint amit az online elemzés jónak ítélt.

Nem árulta el, mely színeket “állapították meg” számára a tökéletesnek.

Elkezdtük az elemzést a különböző évszakok színkendőivel, mely egészen más látásmódot, és élményt adott számára. Tímea elég hamar észrevette a bőrére pozitívan és negatívan ható “jegyeket”, amiket a különböző színű kendők rezgése váltott ki. Mire végigvettük az összes kendőt, számára is biztossá vált, melyek azok, amitől még szebb, fiatalosabb, kisímultabb, életteltelibb arckép néz vissza rá a tükörből.

 

Most megosztjuk veletek is Tímea élményét és véleményét:

 

"Nemreg volt szerencsem ket szintanacsadason is reszt venni. Szerettem volna tudni, mielott befektetek egy-ket alapdarabba a ruhataramhoz, hogy melyik szinek allnak igazan jol. Eloszor egy online tanacsadason vettem reszt - ez is nagyon erdekes elmeny volt, de az ott javasolt szineket nezegetve elbizonytalanodtam, hogy tenyleg azok-e az en szineim. Akkor meglattam az utcarol Kati studiojat, es kertem hozza egy szemelyes tanacsadasra idopontot, hogy eloben is meggyozodjek, mik az en szineim. Nagyon orulok, hogy eloben is volt szerencsem megtapasztalni ezt, mert az online tanacsadason ajanlott szinekrol meglepve tapasztaltam, hogy faradtta teszik az arcboromet, es egy teljesen mas szinskala viszont szinte ragyogova tette az arcom. Kivalogattuk a szinpalettamrol a legjobb szineimet, sminkszineket, es most mar tudom, milyen szinekbe erdemes fektetnem."

Tímea esete mégjobban megerősített bennünket abban, hogy hiteles tanácsadást csak személyesen lehet nyújtani.

Számunkra a vendég bizalma, - mellyel bennünket választ -  olyan fontos érték, amit elnyerni is öröm, de szolgáltatásunkkal, és emberi hozzáállásunkkal a későbbiekben is megtartani elhivatottság.

Ezen mérce mentén segítünk hölgytársainknak, önmaguk megismerésében, és kibontakoztatásában.

 

 

 

Ha kedvet kaptál, várunk Téged is szín- és stílustanácsadásainkra!