Blog

Miért jó stílustanácsadóval vásárolni?

Olvassátok szeretettel Judit élménybeszámolóját a közös vásárlásról!

 

„Kozmetikusként ismertem és szerettem meg Katát. A szín és stílustanácsadásra így már ismerősként, bizalommal és nagy várakozással érkeztem. A meghatározott színtípust könnyen el tudtam fogadni, a színek nagyrészt tetszettek, bár természetesen korábban nem ezeket hordtam. A stílustanácsadás során rengeteg információ elhangzott, melyek egy része egybevágott azzal, amit én magam is gondoltam. Ez nagyon megerősítette a bizalmam. Másik része megmagyarázta, hogy miért gyűlnek a „tetszik, megvettem, de mégsem hordom/nem érzem igazán jól benne magam/ nem passzol semmihez” ruhák, cipők, táskák a szekrényben. Olyan dolgok jelentőségére is rávilágított, mint az anyagok vastagsága, a minták mérete, a matt vagy fényes árnyalatok hatása. Úgy éreztem, hogy mindezt tökéletesen értem és alkalmazni is fogom tudni. Az első vásárlási kísérlet során viszont rájöttem, hogy jóval nehezebb, mint gondoltam.

Katával közös vásárlás következett, ami nagyon jól ráépült a korábbi tanácsadásra, végig magyarázott, mit keressünk, mit miért, megértettem, hogy 5 db azonos színű cipő közül melyiket válasszam, milyen apró részleteket figyeljek, amitől illik a színtípusomhoz, alkatomhoz, életmódomhoz, egyéniségemhez és persze a ruháimhoz, táskákhoz. Ez nem feltétlenül az a cipő volt ami az 5 közül, vagy az üzletben lévő sok közül nekem abban a pillanatban a legjobban tetszett!!!!! Voltak olyan darabok is, amit Kata nagyon ajánlott, felpróbáltam, jól is állt, de nem vettem meg. Ezeket Ő mindig maximálisan tiszteletben tartotta. Két közös vásárlás során, szépen összeállt egy őszi/téli ruhatár. Egy átmeneti kabát hiányzott, amiből nem találtuk meg a megfelelőt, leginkább a méret miatt. Hihetetlenül jól esett, hogy Kata ezt észben tartotta, és hetekkel később felhívott, hogy talált nekem jó kabátot. A tanácsadáson természetesen olyan infókat is hallottam, amikről akkor az gondoltam „kizárt dolog”. A vásárlás egy nagyon emlékezetes része volt mikor Kata egy a „kizárt” kategóriába tartozó blúzt adott a kezembe. Nem tetszett az anyaga, szabása, és túl merésznek gondoltam. Felpróbáltam, meglepően jó volt, sőt, eszméletlen jó volt! Megvettem. Kicsit félve vettem fel, azzal a farmerral, fülbevalóval és rúzzsal, amivel Kata ajánlotta, de a férjem szájából elhangzó WOOOW egyértelművé tette, hogy teli találat!

Rövid idő alatt viszonylag sokat költöttem, de úgy érzem nagyon átgondoltan vásároltunk, alapdarabokat, amiket azóta is hordok, szeretek. Eltelt egy év és idén ősszel nem éreztem, hogy nincs mit felvennem. Alig vásárolok, szuper dolgaim vannak, minden illik mindenhez! Az egy év alatt sok minden letisztult, rájöttem mik az alapszínek az én ruhatáramban, hogyan tudok visszafogottan csinos lenni ezek használatával, hogyan használjam egy szín különböző árnyalatait, hogy az élénk színeket ne vigyem túlzásba, de használjam, mert elképesztően sokat hozzátesz a megjelenéshez. Megfigyeltem milyen hatása van azoknak a kiegészítőknek, amiket Katával választottunk, és amire Ő nagy hangsúlyt fektetett. Felismertem a saját színpalettámról is kiemelkedő, számomra igazán ütős színeket, színkombinációkat és megtanultam, hogy ha ezeket jól viselem, a szembe jövő vadidegen emberek többsége a szemembe néz. Ilyen módon láthatóvá válni hihetetlenül jó érzés, ajánlom mindenkinek!”

 

Ha kedvet kaptál, várunk Téged is szín- és stílustanácsadásainkra, hogy Te is átéld a közös vásárlás élményét!