Blog

Anyaként is lehetsz LÁTHATÓ NŐ!

Nemrég meghívást kaptunk Árok Réka szervezésében megrendezésre kerülő többnapos szegedi “ANYA- KIKAPCS” táborba, ahol sok más nők számára hasznos program mellett mi is (Be visible woman) bemutatkozhattunk, és megmutathattuk, milyen elképesztő hatással vannak ránk a színek életünk minden pillanatában. 

 

Mivel a színtanácsadás egy “tudományos” (fizikai, biológiai) alapon működő módszer, így egyik alapja, és elengedhetetlen része a jó bőrszín meghatározás.

Ez, valamint számos egyéb látható, egyéni és sajátos tulajdonság segítségével világítunk rá azokra a színekre, melyeket, ha öltözetünk, kiegészítőink, haj, és sminkszínunk kiválasztásánál szem előtt tartunk, egyfajta ANTI - AGING HATÁST érhetünk el - kihozva magunkből a lehető legtöbbet!

Saját stílusunk/imázsunk megtalálása mindig a harmóniára vezethető vissza, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt önmagunk és a külvilág felé sugárzott stílusunk között.

Egy szín- és stílustanácsadás - elsősorban önmagunk szeretete - hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben!

Számunkra pedig egy küldetés, hogy minél több nővel megismertessük a színek dinamikájának hatását, mely az öltözködésükön keresztül aztán az életük minden területére pozitívan kihat!!!! 

Azt tapasztaltjuk, hogy a nők a hiányosságaikra összpontosítanak, és amikor próbálják ezeket elfedni, végül teljesen semlegesítik az erősségeiket!

A tanácsadások során mindig emlékeztetjük ügyfeleinket arra, hogy a legfontosabb, amire figyelniük kell, hogy mi is az, amit a saját testükön a legjobban szeretnek. Mert mindenkiben van valami szép!!

A gardróbrendezés mindig nagyon hasznos - ám csak utólag hálás feladat - mert a folyamat végén mutatja meg azt, hogy ez jóval tovább mutat egy sima rendrakásnál! Itt szakadunk el érzelmileg azoktól a dolgoktól, melyek eddig megakadályoztak minket abban, hogy igazi önmagunk lehessünk! Mert az esetek többségében a “tetszik - dolgokkal” volt tele a “jól áll - csodásan nézek ki - ez vagyok én” helyett.

A vásárlások során nagyon fontos, hogy elkerüljék az impulzus vásárlásokat! Ez csak akkor valósítható meg, ha valaki már ismeri a színeit!

A résztvevő hölgyek bepillantást kaptak a színtanácsadás kulisszatitkaiba, és saját bőrükön is megtapasztalhatták, azokat a változásokat, melyeket a különböző évszakok színei képesek kiváltani az arcon.

A szépség állandóan jelen van az ember életében. Sok szempontból ezzel is kommunikálunk!

Mert nincs olyan szín, és fazon, ami mindenkinek jól áll!

 

Van erre egy mondás:

Ami szép, nem szép - amit gyönyörűvé teszel, az gyönyörű!!

 

Ezért arra buzdítjuk a hölgyeket, hogy szeressék és fedezzék fel “valódi” önmagukat, és találjanak rá egyedi stílusukra, ahelyett, hogy a külső irányelvekre támaszkodva beállnának a konfekcióárúk sorába!

Jó lenne, ha inkább azt tudatosítanák az emberekben, hogy mindnyájunknak más a szépségmodellje, ne pedig azt, hogy aki nem követ egyfajta trendet, az kevesebbet ér!

Törj ki TE is a szürkeségből, legyél TE is LÁTHATÓ NŐ!

 

by niTI

 

Ha tetszett a cikk, látogasd meg Facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess tanácsadásainkról, akcióinkról!

Ezen kívül várunk Téged a csoportunkba, ahol meg tudunk beszélni minket NŐKET foglalkoztató témát!